Què és?

Què és?

Amb aquesta formació formativa es tractava de promoure nous models d’aprenentatge i de participació oberta a tots els nivells. Això va ser possible creant un espai d’intercanvi de coneixements interdisciplinaris i amb una alta diversitat participants i facilitadors. El projecte va engegar un procés comunitari amb impacte al barri i a la seva ciutadania, estructurat en funció de les necessitats locals i dels problemes que els hi afecten.

 

Una formació cultural comunitària, concebuda i produïda de manera col·laborativa amb tots els participants, enfocants els pilars de treball entorn de dos eixos: identitat i urbanisme. Aprendre, debatre i compartir coneixements, experiències i sabers sobre els conceptes d’indústria, cultura, ciutat i participació.

 

Amb la intenció de presentar un resultat final col·lectiu, es va decidir treballar entorn a l’audiovisual i es va generar un procés de documentació, guionatge i producció de diferents càpsules de vídeo, expressant les vivències i mirades dels ciutadans del barri amb una mirada de futur.

 

PDF Marc Teòric