Premsa

El 3, Sants 3 ràdio

20 de juny, 2018

Es presenta al veïnat l’audiovisual del projecte Som la Marina que reflexiona sobre el present i futur del barri. En aquesta iniciativa han participat diverses entitats i veïns del barri, i al vídeo que es va presentar dimarts a la Sala Pepita Casanellas, tots ells expressen les seves vivències i quin és el futur que volen per la Marina.

Llegeix la notícia

El 3, Sants 3 ràdio

19 de març, 2018

Una ruta guiada per antics veïns del barri recorda el passat de les Cases Barates d’Eduard Aunós. Aquesta activitat s’emmarcava dins del projecte “De la indústria a la cultura” del Centre Cívic Casa del Rellotge.

Llegeix la notícia

El 3, Sants 3 ràdio

24 d’abril, 2017

El centre cívic de la Casa del Rellotge i la Sala Pepita Casanellas han presentat els primers audiovisuals resultants del treball comunitari “Som la Marina”, emmarcat en el projecte “De la indústria a la cultura”.

Llegeix la notícia

El Digital DBarcelona

14 d’octubre, 2014

La Casa del Rellotge està d’aniversari

Llegeix la notícia i  mira el vídeo

El 3, Sants 3 ràdio

29 de setembre, 2014

La Casa del Rellotge celebra 30 anys a la Marina

Llegeix la notícia

El Periódico

24 de setembre, 2014

La Casa del Rellotge compleix 30 anys. El Centre Cívic La Casa del Rellotge (passaeig de la Zona Franca,116) celebra el 30è aniversari aquest divendres 26 de setembre amb diferents actes gratuïts i oberts a tot el barri. Entre altres coses, la festa inclou un ball de gegants, la projecció d’un vídeo commemoratiu, concerts i una exposició fotogràfica que recull la història del centre des que va ser inaugurat, el juny del 1984.

La Vanguardia (Agenda)

23 de juny, 2014

Lucha vecinal. A mediados de los años 70, el recinto de la fábrica Farrero se iba a demolir como inicio de una operación de especulación urbanística e inmobiliaria. Las protestas de los vecinos consiguieron que, en 1984, esos espacios fueran finalmente ganados para el barrio: el centro cívico Casa del Rellotge y los jardines de Can Farrero. La exposición documenta ese proceso.

BTV, notícies

18 d’abril, 2014

El Centre Cívic Casa del Rellotge celebra 30 anys. Per commemorar-ho, ha organitzat diverses activitats, entre les quals tres exposicions retrospectives que fan un repàs de la història de l’edifici, des que era una fàbrica fins a l’actualitat.

Mira el vídeo

El Periódico

30 de març, 2014

La Marina del Port felicita a la Casa del Rellotge. El reivindicat centre cívic del recinte de Can Farrero prepara el seu 30è aniversari amb l’ajuda d’entitats i veïns. Exposicions sobre la història de l’edifici centraran l’aniversari.

Llegeix la notícia
Versió impresa (PDF)

La Marina digital

14 de març, 2014

La Casa del Rellotge recorda la lluita veïnal a Can Farrero. Aquest 24 d’Abril, com a part de les jornades dedicades als 30 anys d’història de la Casa del Rellotge, el centre cívic ha acollit la presentació d’una època que va marcar el barri de La Marina: la reivindicació pel jardins de Can Farrero.

Llegeix la notícia

El 3, Sants 3 ràdio

14 de març, 2014

El centre cívic de la Casa del Rellotge acull des d’aquesta setmana l’exposició sobre Can Farrero, on es parla de l’activitat de la fàbrica de productes galvanitzats que va funcionar a partir del 1911.

Llegeix la notícia

El 3, Sants 3 ràdio

13 maç, 2014

Inauguració de l’exposició sobre Can Farrero a La Marina.

Llegeix la notícia

Sants al dia, Informatiu Sants 3 ràdio

17 gener, 2014

Podcast notícies Sants al dia, 103.2 FM,  partir del minut 16 aproximadament.

Escolta el Podcast

El 3, Sants 3 ràdio

17 gener, 2014

El centre cívic de la Casa del Rellotge està on hi havia l’antiga Fàbrica de Can Farrero. Per recordar el passat industrial d’aquest espai del barri de la Marina el centre cívic i el Centre d’Estudis de Montjuïc han organitzat el cicle “Fem memòria”.

Llegeix la notícia

El 3, Sants 3 ràdio

30 desembre, 2013

Fem Memòria a la Casa del Rellotge: “Gent de Can Farrero”

Llegeix la notícia