Presentació al barri de Som la Marina #2

Presentació al barri de Som la Marina #2

El passat 19 de juny, a la sala Pepita Casanellas, en el marc de la Festa Major de La Marina, els i les participants del projecte Som La Marina van presentar al barri els resultats de la segona edició d’aquest projecte audiovisual comunitari.

A la presentació es va explicar l’origen i recorregut de la iniciativa i posteriorment al visionat del vídeo, van intervenir al debat membres del grup impulsor, protagonistes de les gravacions, veïns i veïnes, etc.

Els audiovisuals realitzats pretenen divulgar la memòria històrica de la Marina, amb la vista posada cap al futur d’aquests barris, donant visibilitat a relats i discursos de territoris perifèrics de la ciutat de Barcelona. S’entrevisten veïns i entitats del barri, es projecten les seves vivències en el passat i en el present, i els ciutadans expressen com volen que sigui el barri en un futur.

En acabar, públic, participants i protagonistes van compartir una copa de cava als Jardins mentre es podia visitar la instal·lació-performance ‘La Casa del Tiempo’ sobre la memòria sensorial del barri, a càrrec de la Cia La Inefable.

Al llarg de les setmanes de juliol, anirem penjant a les xarxes les càpsules enregistrades enguany. Estigueu atents/es!

 

Amb el suport del Pla de Barris de la Marina.