Passi de 'Som la Marina' a la Biblioteca Francesc Candel

Passi de ‘Som la Marina’ a la Biblioteca Francesc Candel

El proper dimarts 25 de juliol, la Biblioteca Francesc Candel projectarà el documental ‘Som la Marina’. Serà a les 19 hores, a la sala Polivalent de la Biblioteca.

 

Com ja es va fer el passat mes d’abril a la Sala Pepita Casanellas, es tornarà a fer un passi al barri d’aquest treball audiovisual fet per veïnes i veïns de la Marina. Amb aquest documental es pretén, d’una banda, divulgar la memòria històrica de la Marina i, de l’altre, donar visibilitat als relats i discursos de territoris perifèrics urbans, com ara el nostre. Els seus participants rememoren el passat però, també, reflexionant sobre el present i albirant el futur.

Hem de recordar que ‘Som la Marina’ és una iniciativa del projecte europeu Euler, de Trànsit Projectes i del Centre Cívic Casa del Rellotge (emmarcat dins la seva línia de treball “De la indústria a la cultura”).  Aquesta propera activitat a la biblioteca comptarà amb la presència dels realitzadors i protagonistes del documental, s’explicarà el procés de preparació i producció, i acabarà amb un debat obert posterior a la projecció.

Recordeu, serà el proper dimarts 25 de juliol, a les 19 hores, a la Biblioteca Francesc Candel (c/ Amnistia Internacional, 10).